På begäran kommer nu lite nya bilder


Matteus fotograferar Mamma och Isabelle. Blev det inte fint!! ;-))




Det riktigt lyser bus i Isabelles ögon. ;-) Å mammas stora kille e så dutti!


Här har vi nån som gillar morot!


Jul 2009.


Apropå gangster...

Knappar kan ju inte lämnas åt ödet...

Och stolar är alldeles för tråkiga att sitta på...

Brödbak, tvätt och en liten gangster...


Det här ska jag baka idag. Riktigt gott fullkornsbröd med linfrö och solroskärnor.

Och så behändigt med färdigmix!

Sen har jag tvättid idag också. (Påminner mig själv att jag måste ringa hit rörmockarn för att koppla in tvättmaskinen i badrummet). Jag är helt ärligt urless på tvättstugan! Jag har fanimej inte tid att tvätta 4 timmar i sträck. Hade jag kunnat ägna mig helhjärtat åt tvätten så hade jag hunnit köra 6 maskiner men oftast blir det bara 4. Och till råga på det så får man bara tvätta 5 ggr per månad. Grr...

Lugnt och skönt nu när Matteus är på dagis. Ja, förutom att Isabelle är i farten då... Den LILLA flickan är överallt! Hon hämtar grejer ur kylen, slänger saker i toaletten, häller vatten på golvet så fort hon får chansen, "sorterar" kläder UR lådorna, rensar ur skafferiet och bygger torn med konservburkarna ;-), målar på väggen om hon hittar en penna... bland annat. ;-)) Och trotsig har hon blivit också, och vilket humör hon har sen!

Pojkarna var två små änglar i den åldern jämfört med Isabelle. Puh... 


Veckans varor på Netto


16.00

Barnen äter mellis (flingor utan fil, jo det är så de ska ha det - annars går det inte). Suck...

Tänkte ta med fröna till Netto och handla lite. Efter att ha jämfört priser på flera olika affärer har jag kommit fram till att Netto är bäst. De har bra priser och "normal" mat. Jag gillar i o f LIDL:s sortiment apropå normal mat. De har mycket tysk mat och det är mycket jag känner igen från Au-Pair-tiden i Österrike. Då var det ju jag som skötte familjens matinköp).

Men hur som helst... Netto har kampanjvaror varje vecka som är ordentligt nedsatta i pris och det är mat som man faktiskt vill köpa, till skillnad från t ex ICA som rabatterar varor man typ aldrig köper.

Denna vecka kan man köpa Skogaholms Varsågod! och Skogaholmslimpa originalet för 10 kr st. Eller 750 ml CARTE DÓR hasselnötsglass för 10 kr. Eller cashewnötter för 10 kr/hg. Bland mycket annat, men detta står iaf på min inköpslista! ;-)



RSS 2.0